Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів'янки шукають чоловіка за допомогою оголошень на машинах

"Шукаю чоловіка, люблю футбол, смачно готую, голова не болить", - за допомогою такого сміливого оголошення на задньому склі свого автомобіля дві львів'янки - Людмила та Олена - вирішили знайти собі пару і змінити свою долю.

Першопрохідником в цьому питанні була Людмила. Вчинок Людмили у Львові був, можна сказати, ексклюзивним, хоча ідею вона підгледіла в одній російській газеті. Найцікавіше, що дзвінків і SMS від чоловіків прийшло досить багато, от тільки вибрати достойного таки залишається непростим завданням.

Люда вже давно зняла експресивне оголошення зі свого автомобіля, але у неї з'явилася послідовниця. Львів'янка Олена скористалася її досвідом і сподівається облаштувати своє життя за допомогою сміливого оголошення. Їй 33 роки, вона працює бухгалтером-адміністратором. У неї багато друзів, але близького друга поки немає.

"КП" зустрілася з Оленою і запитала, як сприймають чоловіки її пропозицію і якого обранця вона хотіла б бачити поруч?

«Я повісила наклейку 7 березня і, ви знаєте, відразу відгукнулася одна людина, з якою ми досі спілкуємося. Мені з ним комфортно і цікаво. Спілкування дуже щире, без будь-якої награності. Іноді таке враження, наче в дзеркало дивлюся. Звичайно ж, різні люди дзвонять. Деякі починають питати, а що, вам так важко без чоловіка? Та ні, відповідаю, мені нормально і все у мене є, але хочеться мати сім'ю».

Олена приклеїла на своїй машині сміливе оголошення і хоче, щоб нею цікавилися такі ж сміливі чоловіки.
«Скільки плануєте їздити з "пропозицією руки і серця"?»

«Думаю місяці 2-3, цього часу достатньо, якщо це мій спосіб знайти собі чоловіка».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ