Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янки у складі збірної України з гандболу здобули Кубок Турчина

Збірна України з гандболу не дозволила Кубку Турчина знову покинути Київ. Команда Леоніда Ратнера тепер володіє Кубком імені найвідомішого гандбольного тренер на правах переможця Турніру. Про це „Гал- info” повідомила прес-аташе СК „Галичанки” Євгенія Ступ`як. Наша збірна обіграла усіх своїх суперників: Україна – Австрія (32:20), Аргентина — Україна (16:26), Україна — Японія (39:28).
 Окрім трофея за перемогу на турнірі, українки були відзначені нагородами в різних номінаціях: кращим бомбардиром стала Олена Цигиця, кращим воротарем – Тетяна Ворожцова, лівим крайнім – Олена Радченко, правим крайнім – Олена Яценко.
 Найважливіше випробування, яке очікує на Збірну України, це світова першість у Франції, яка триватиме з 2-го по 16 грудня, і в якій 24 найсильніші жіночі гандбольні збірні планети розігруватимуть медалі Чемпіонату світу і боротимуться за путівки на Олімпійські ігри в Пекіні. Збірна України за підсумками жеребкування потрапила в групу «F», яку вже охрестили «групою смертників», суперниками українок стануть збірні Німеччини, Південної Кореї та Парагваю. Найменше інформації є про збірну Парагваю, Південна Корея на останніх шести Олімпійський іграх 5 раз грали в фіналі і двічі завойовували Олімпійське золото на Чемпіонаті світу. Збірна України двічі грала зі збірною Німеччини, один раз з Південною Кореєю. На попередньому Чемпіонаті світу збірна України поступилася німкеням з рахунком 26:29, в 2003 році на Чемпіонаті світу у Франції наша збірна перемогла Німеччину 25:23, а в поєдинку за бронзові медалі українки поступилися Південній Кореї 29:31.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ