Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни через інтернет відслідковуватимуть місце перебування своїх документів у міській раді

Секретаріат Львівської міської ради планує полегшити доступ львів’ян до інформації про місцезнаходження їх документів. Про це сьогодні, 15 січня, на прес-конференції повідомив секретар Львівської міської ради Володимир Квурт.
„Наше завдання – дати рекомендацію в міську раду, щоб мешканці міста могли у будь-який час отримувати інформацію, де на конкретний момент перебувають їхні документи, адже не секрет, що багато проектів ухвал дуже довго „ходять” у кабінетах міської ради. Ми хочемо, щоб жителі міста самі могли контролювати і відстежувати цей процес. Можливо, це можна буде робити через інтернет”, – розповів Володимир Квурт.
На разі у відділі аналітично-експертного відділу управління „Секретаріат ради” розробили інформаційні карти, для яких всі необхідні дані збирали протягом чотирьох місяців. Такі збірники можна від сьогодні отримати безкоштовно в управлінні „Секретаріат ради” та на сайті міської ради.
Як зазначив Володимир Квурт, це пробний випуск збірників – 1000 екземплярів. На стадії експертизи тепер перебувають проекти інформаційних збірників щодо будівництва, приватизації та отримання дозволів на проектування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ