Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни перестали платити за теплопостачання – рівень оплати 23 %

Станом на 21 січня рівень оплати за теплопостачання споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго» за грудень становить лише 23,6 %. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

           

Адміністрація ЛМКП «Львівтеплоенерго» звертається до усіх споживачів: населення, бюджетних установ, юридичних осіб пам’ятати про взаємну відповідальність кожного за тепло в помешканнях та вчасно оплачувати за послуги з теплопостачання.

           

Рівень оплати за теплопостачання споживачів підприємства за листопад становив – 110%, за жовтень – 105 %. За аналогічний період минулого року рівень оплати 45 %. Через зниження рівня проплати заборгованість за теплопостачання становить 96 млн. грн. З них 77 млн. грн. - це заборгованість населення.

 

«Попри те, що січень завжди був складним місяцем, не варто забувати, що оплата за теплопостачання – це оплата підприємства за газ, а відповідно і вчасність отримання лімітів газу та забезпечення теплом і гарячою водою всіх споживачів ЛМКП «Львівтеплоенерго», – розповіла  начальник служби обліку теплової енергії ЛМКП «Львівтеплоенерго» Галина Пакулець

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ