Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни під Ратушею скажуть Садовому «спасибі» за транспорт

Завтра, 17 січня о 14.00 відбудеться народне віче на тему ліквідації нової транспортної системи у Львові, повідомили організатори.

Акція пройде під гаслом «Спасибі меру Садовому за те, що пішки йду додому!».

На віче буде вільний мікрофон для всіх бажаючих висловити думку.

Запроваджуючи схеми руху маршрутних таксі, львівська міська влада не врахувала думку громади з цього питання, не забезпечила належне попереднє інформування про запроваджені зміни в схемі руху транспорту. Теоретично на картах-схемах та у промовах міських чиновників все виглядає досить гарно. Та в результаті Львів опинився у стані транспортного колапсу. Кожен відчув особисто наслідки абсолютного непрофесіоналізму чиновників, які займались впровадженням так званої «реформи», а тепер намагаються прикрити власну некомпетентність балачками про «необхідні зміни», спричинені нібито «ЄВРО-2012», йдетьсяповідомленні.

«Попередня схема руху маршруток була недосконала. Тепер до брудних, неналежно підготовлених або й технічно несправних автобусів, водіїв автобусів з їхньою часто хамською поведінкою стосовно пасажирів, палінням за кермом та розмови по телефону тільки додалися нові проблеми. Тисячі львів’ян змушені чекати на зупинках годинами потрібний маршрут (замість інтервалу в 10 хвилин, оскільки кількість автобусів на маршрутах в рази менша ніж задекларовано), робити декілька пересадок, щоб заїхати на роботу, користуватися таксі чи взагалі йти пішки. Відповідно, в рази зросли витрати на проїзд, а, відповідно – прибутки перевізників. Крім цього, коштом львів’ян виграли і комунальний транспорт (нові великі автобуси якого зараз переповнені), і таксисти, і знову ж ті самі перевізники, які отримали ліцензію на 5 років», – обурюються організатори.

Організатор - «Автономний Опір».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ