Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Львів’яни побачать ангелів очима хворих дітей

Сьогодні, 11 січня, у Львові у галереї на вул. Руській,10 стартує виставка «Місто ангелів», яка проходитиме 11 до 23 січня. Про це «Гал-інфо» повідомили організатори.

На ній презентуватимуть творчі різдвяні роботи дітей, які перебувають у лікарнях. Відвідувачі зможуть побачити ялинкові прикраси, витинанки, ліпку, кераміку та інші роботи, які дітки виготовили під час творчих занять у лікарнях Львова. Виставку організовують спільнота УКУ та БФ «Крила надії».

«Ми прагнемо відкрити громаді Львова ангелів такими, як їх бачать дітки, котрі тривалий час перебувають на стаціонарному лікуванні. Вони, як всі діти, прагнуть творити, відпочивати, насолоджуватися кожною миттю життя», – розповідає співкоординатор проекту Дарія Шкіль.

«Цією виставкою ми хочемо показати таланти дітей, дозволимо їм проявити себе. І найголовніше – поділитися усмішками, емоціями та відчуттями, на які надихають нас дітки. Кожне їх слово, погляд мимоволі примушують нас жити і бути кращими. Ми вчимося у них», – додала співкоординатор проекту Люда Крижанівська.

Також відвідувачі виставки матимуть нагоду пройти майстер-класах із виготовлення ангелят.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ