Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни похилого віку виготовлятимуть різдвяні прикраси власними руками

Сьогодні у відділенні соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру готуватимуться до Різдва. Так, підопічні, які перебувають там на обслуговуванні, вчитимуться виготовляти святкові різдвяні прикраси. Майстер-клас пройде у приміщенні відділення, що за адресою: вул. Кирилівська, 3а. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Новорічно-різдвяні свята – це прекрасна пора дарувати людям радість, теплі емоції, обмінюватись привітаннями. Власне, виходячи з цього, ми вирішили провести для львів’ян, які перебувають на обслуговуванні у Львівському терцентрі, майстер-клас із виготовлення вітальних листівок. Це можливість власноруч виготовити щось прекрасне, викласти побажання ближньому через різдвяну листівку», - розповідає директор Львівського міського територіального центру Віталій Брославський.

Нагадаємо, що Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради, на обслуговуванні в якому сьогодні перебуває більше 2,5 тис. осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ