Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів’яни поїхали до Києва за погодженням фінансування програми підготовки до Євро-2012

Львівська делегація відбула сьогодні до Києва на погодження фінансування програми до Євро-2012. До складу делегації увійшли заступник міського голови із питань «Євро-2012» Олександр Жаріков, заступник міського голови із питань інфраструктури та містобудування Микола Одуха, начальник управління адміністрування, будівництва та розвитку інфраструктури департаменту "Євро-2012" Олег Вілюра, а також представники з ЛОДА, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
У програмі візиту до Києва передбачені зустрічі в Міністерстві економіки та інших профільних міністерствах для погодження програми підготовки та проведення «Євро-2012» у Львові. Нагадаємо, до 1 лютого цього року центральні органи виконавчої влади мусять підготувати комплексний план заходів до Євро-2012 на 2008 рік.
Окремо обговорять фінансування із державного бюджету заходів у Львові. Відповідно до Державної цільової програми щодо Євро-2012 пріоритетними для міста у 2008 році є будівництво нового та реконструкція існуючих стадіонів, оновлення електротранспорту, ремонт близько 30 доріг тощо.
Нагадаємо, що програма підготовки м. Львова до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року була затверджена виконкомом 28 грудня 2007 року. Відповідно до програми необхідність фінансування із державного бюджету на заходи до ЄВРО у 2008 році становить 12%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ