Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни програли гданцям — у футбол

Другий міжнародний турнір, що проходив для 12 команд з України та Польщі, завершився перемогою польської команди, — про це повідомили у Федерації футболу України. Футболісти з міста Гданська взяли гору над львівськими „Карпатами” завдяки голу, забитому у першому таймі. За підсумками змагань другу сходинку посіли галичани. У боротьбі за „бронзу” перевага була на боці Варшави.
У церемонії нагородження призерів та учасників взяли участь: заступник голови Київської міськдержадміністрації Віталій Журавський, директор Виконавчої дирекції „Євро-2012” Іван Федоренко, заступник директора Виконавчого комітету „Євро-2012” Адам Олкович, а також відомий польський футболіст, олімпійський чемпіон Анджей Шармах.
Учасники отримали кубки, комплекти форми та пам’ятні медалі. Окремо, було відзначено найкращих – воротаря, нападаючого, захисника, півзахисника та гравця турніру.
„Незважаючи на те, що турнір „Генерація-2012” завершився, основні наші змагання Євро-2012 ще попереду, — зазначив Іван Федоренко. — І в нас не виникає жодних сумнівів, що 8 грудня УЄФА офіційно оголосить приймаючою стороною чемпіонату Європи 2012 року з футболу саме Україну та Польщу”.
Нагадаємо, фінальний матч між львів’янами та гданцями проходив 12 серпня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ