Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів'яни стали частіше відвідувати оперний театр, - Василь Вовкун

Генеральний директор-художній керівник Львівського національного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької Василь Вовкун у коментарі Гал-інфо розповів, що після локдауну збільшилася кількість львів'ян, які відвідують оперний театр.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

“Раніше львів'яни становили в середньому лише 10% глядачів. Після локдауну збільшилося число містян, які приходять до театру.  Останні прем'єри спонукають львів'ян приходити, бо серед інтелігенції це знову стає престижним. Також є потреба психологічно розрядитися, а театр для цього й існує. Ми можемо побачити активізацію, але це не суттєвий перелом поки що”, - зазначив Василь Вовкун.

Він також додав, що відсутність іноземних туристів показала, що українці з різних міст, які приїжджають до Львова, теж цікавлять театром: “Внутрішні туристи теж цікавляться і  приходять до театру. Особливо, коли були закриті кордони, багато українців з різних міст приїжджало. Звичайно, коли додаються ще й іноземні туристи, ми регулярно маємо аншлаги.  До карантину навіть довелося збільшили вартість квитків,  бо ми вже за тиждень могли продати повністю виставу”. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ