Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львів’яни та гості міста зможуть насолодитись світовими різдвяними хітами в джазових аранжуваннях

25 грудня о 17:00 та о 19:30 у Національному академічному театрі імені Марії Заньковецької відбудеться два концерти відомих джазових виконавців та проекту ShockolaD «Різдвяний Jazz».

Українські музиканти, зокрема Сергій Федорчук, Анастасія Літвінюк, Ігор Гнидин та неповторний співак з Нігерії Пол Комолафе зберуться разом, щоб заграти різдвяний джаз. 

«Цього року ми з проектом ShockolaD вирішили приготувати спеціальну програму з світовими різдвяними хітами в джазових аранжуваннях. І для цього запросили двох чудових вокалістів Юлію Швед та Пола Комолафе (Нігерія). На фортепіано гратиме Анастасія Літвінюк, на барабанах Ігор Гнидин та на контрабасі Сергій Федорчук. Ці твори всім відомі і тому вони створять справжній різдвяний настрій. Це будуть такі пісні як Jingle Bells, Have yourself a marry little Christmas, Let it snow, Winter wonderland, а також деякі українські колядки та щедрівки. Дата концерту теж символічна: це Різдво, яке святкують в більшості світу. Під час репетицій ми створили прекрасні дуетні аранжування і самі вже відчуваємо настрій Різдва! Різдво - це в першу чергу настрій любові та домашнього затишку і саме це ми обіяємо вам на нашому концерті! Чекаємо на всіх 25 грудня в театрі ім.М.Заньковецької!», - сказала лідерка проекту ShockolaD Анастасія Літвінюк.

Ви маєте це почути! Нехай Ваше Різдво асоціюється не лише з гірляндами та кутею!

Захід відбудеться із дотриманням карантинних вимог.

Квитки 17:00 - https://bigshow.ua/events/rizdvyaniy-jazz-17-00/
Квитки 19:30 - https://bigshow.ua/events/rizdvyaniy-jazz-19-30/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ