Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’яни заробляють на власному хобі

Львів'яни впевнено спростовують міф про те, що заробляти на власному хобі неможливо. Як зробити власне захоплення джерелом отримання доходу, дізнавалася кореспондент «Львівської хвилі» Богдана Світлак.

Займаючись хобі - грошей не заробиш, скажуть скептики. Та наші герої доводять, що це не так.

Менеджер з туризму за професією – є фанатом настільних ігор за покликанням. Ще кілька років тому львів’янин Ростислав і не міг подумати, що відкриє  інтернет-магазин й зможе заробляти на власному хобі.

«Настільними іграми почав захоплюватися з 2008-го року. У 2011 потрапив на фестиваль настільних ігор, де придбав їх немало. З того часу моя  колекція почала рости і в якийсь момент я почав продавати ігри  сам. Так моє хобі перетворилося на власну справу», – розповів хлопець.

А от студент-будівельник Михайло ще зі школи захоплюється  поштовими листівками. Та лише нещодавно надумав, як це конвертувати у гроші. Разом з дівчиною  почав займатись власним  виробництвом і продажем. Він і розкаже, як виникла така ідея.

«Мені цікаво було надрукувати якісь свої листівки. Я знаходив зображення, фото, але потім воно плавно перейшло в щось  більш масштабне. Ми робимо просто різні цікаві листівки, які не можна просто піти та купити на «Укрпошті»», - поділився ідеями Михайло.

Зараз до майстрині з випікання тортів Іванки шикуються черги охочих посмакувати солодкими шедеврами. Як все починалося п’ять років тому і чи є справа прибутковою, розповідає вона сама: «Я любила вдома так просто пекти. Потім якось вийшло, що для себе був мій перший тортик, такий гарно оформлений. Я це закинула в інтернет, побачили мої друзі і якось так пішло-поїхало по рекомендаціях. Можна заробляти 10-20 тисяч гривень в місяць, але потрібно працювати».

Не думайте про гроші, і вони самі до вас прийдуть – завдяки мріям та захопленням.

Львівська хвиля

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ