Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львів`янин Грисьо - наразі єдиний кандидат напосаду президента ФФУ

Голова Федерації футболу Львівщини Ярослав Грисьо прокоментував рішення балотуватися на виборах президента ФФУ.

"Це рішення прийняв не я, а виконком Федерації футболу львівської, який 6-го січня офіційно висунув мене кандидатом на посаду президента ФФУ.

Природно, що я не міг випадково виявитися кандидатом. Ми бачили розвиток ситуації, і це питання всередині нашої обласної федерації обговорювали протягом останніх декількох місяців.

Який напрям у моїй передвиборчій програмі є основним? Робити треба дуже багато. Але основне, на чому б я акцентував увагу, це ситуація з обласними федераціями футболу. Адже на них і базується наш футбол. Це фундамент! Тому поки ми не відведемо належну увагу обласним федераціям, поки ми не допоможемо їм розвинути свою інфраструктуру, професіоналізм, ми великого успіху в українському футболі не досягнемо. Тому найголовніше - це розвиток обласних федерацій футболу.

Як буду формувати команду в разі перемоги на виборах? В першу чергу, в ній повинні бути професіонали. А професіоналізм у свою чергу повинен триматися на двох постулатах - це порядність і патріотизм.

Кого вважаю своїм головним конкурентом на виборах? Насамперед, якщо говорити юридично, то поки моя кандидатура - єдина на цих виборах. Тому зараз, по суті, ще не про кого говорити.

Олег Печерний? Як він може бути офіційним кандидатом, якщо його ніхто не висував? Регламент такий, що ніхто не має можливості просто з власної ініціативи балотуватися на виборах. Кандидат на посаду президента ФФУ повинен бути обов'язково висунутий одним з колективних членів Федерації.

Можу сказати одне: я нікого з своїх конкурентів на цих виборах не буду критикувати; ні на кого з них не буду шукати якісь компромати. Все це - індивідуальна справа цих кандидатів і колективних членів ФФУ, які їх будуть висувати. Ми чомусь весь час намагаємося копатися в брудній білизні. Я ж хочу дивитися вперед і робити те, що принесе користь українському футболу", - розповів Ярослав Грисьо.

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ