Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янин намагався ввезти 7 контрабандних «iPhone 6»

Сьогодні вночі, 21 січня, в міжнародному пункті пропуску «Шегині», що на Львівщині, прикордонники Мостиського загону в автомобілі подорожуючого виявили сховані не задекларовані брендові «гаджети», повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

7 штук смартфонів «iPhone 6», 3 планшети «iPad 3» та 2 ігрові приставки «Sony PlayStation 4» намагався незаконно ввезти в Україну 39-річний мешканець Львова у власному автомобілі. Для того щоб не декларувати багаж, водій завчасно сховав «гаджети» в особистих речах, ніші для запасного колеса та у відділенні для документів салону авто, а по в’їзді до пункту пропуску обрав смугу руху «зелений коридор». Однак під час проходження прикордонного контролю, інспектором було ініційовано проведення додаткового, спільного з працівниками митниці, огляду транспортного засобу, в ході якого і було виявлено прихований багаж.

В результаті, через власні протиправні наміри, кмітливий водій комунікаційні пристрої передав в дохід держави, отримав протокол про порушення митних правил та буде змушений сплатити ще й чималий штраф. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ