Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янин Роман Джуман відстоюватиме титул чемпіона світу за версією Global Boxing Union в поєдинку з аргентинцем Хуаном Мануелем Аладжио

19 жовтня на ринзі, який буде встановлено на арені Львівського державного цирку, відбудеться свято професійного боксу, в центральному поєдинку якого львів’янин Роман Джуман в бою з аргентинцем Хуаном Мануелем Аладжио відстоюватиме титул чемпіона світу у ваговій категорії до 69,9 кг за версією Global Boxing Union.
Наразі 30-річний Роман Джуман, який захищає честь Промоутерської компанії „Зірки професійного боксу”, на професійному ринзі провів 24 поєдинки, з яких у 21-му святкував перемогу. Улюбленець галицьких шанувальників боксу, окрім паса чемпіона світу за версією GBU, володіє також титулами чемпіона Східної Європи та України. Його опонент, 25-річний мешканець Буенос-Айреса Хуан Мануель Аладжио боксом загалом займається десять років. За п’ять років професіональної кар’єри аргентинець провів 20 боїв, з яких у 16-ти переміг, у трьох зазнав поразки, а ще один бій завершив внічию.
На прес-конференції, яка відбулася одразу по завершенні офіційного зважування, обидва боксери заявили, що знаходяться у належній формі і сподіваються продемонструвати всю свою майстерність. При цьому коуч аргентинця доволі сміливо заявив, що Джуман - боксер високого класу, але перемогу святкуватиме Хуан Мануель Аладжио. Та, що б не говорили до бою тренери і самі спортсмени, все вирішиться безпосередньо на ринзі.
Окрім титульного поєдинку, який в прямому ефірі телеглядачі можуть побачити о 22.00 на телеканалі ICTV, в програмі боксерського вечора ще п’ять рейтингових поєдинків. Досвідчений львів’янин Василь Кондор (вага до 79,4 кг), в активі якого 13 перемог у 18-ти професіональних боях, поміряється силами з білоруським боксером Денисом Соломком. Ще один добре знаний наш земляк Віктор Плотніков (66,6 кг), який у професійному ринзі виграв усі 15 поєдинків, в очному протистоянні зійдеться з добре знаним представником латвійської школи боксу Юрісом Борейко. У вазі до 72,2 кг ще один наш земляк Костянтин Ровенський спробує одержати свою третю перемогу в професійній кар’єрі в бою з росіянином Тулкіном Кілічєвим. Львівські вболівальники стануть свідками дебюту в професіональному боксі дніпропетровця Андрія Руденка (вага понад 91,2 кг), який виступає за львівську Промоутерську компанію „Зірки професійного боксу”. Його суперником буде достатньо досвідчений харків’янин Олег Бєліков. І нарешті, ще в одному бою, також у суперважкій  ваговій категорії, зійдуться Максим Педюра з Кривого Рогу та киянин Андрій Кіндріч.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ