Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львів’янин, що позавчора перекрив рух на проспекті Свободи, закликає українців до боротьби за свободу

Сьогодні, 13 липня, львівський підприємець Степан Сивик, котрий 11 липня на знак протесту проти так званої антикризової коаліції перекрив рух транспорту у центрі міста, виступив зі зверненням до громадян України.
„Брати і Сестри! На Ваших очах і очах всього світу відбувається ганебна зрада інтересів Народу і всієї України! – йдеться у зверненні. - Прикриваючись гаслами „об'єднання України" і створення „антикризової коаліції" для подолання штучно створеної кризи відбувається цинічний дерибан України і узурпація влади в країні бандою головорізів і запроданців!.. Немає значення, в якому регіоні України Ви живете чи якою мовою розмовляєте. Нас поділили, щоб поневолити, обернути на бидло і загнати в стайні. І це власне зараз відбувається!.. Схаменись обманутий Донбас! Поділ політиків це не поділ України! Не про Ваші інтереси вони дбають! Чому зі своїми мільярдами вони не подбали, щоб у Ваших оселях була вода і тепло, а Вам вчасно виплачували зарплату??!! Чому за викинуті на море передвиборної брехні і підлості мільярди вони не покращили Вашого життя? Уявляєте скільки корисних справ для людей можна було зробити за ці гроші?! Невже Ваші очі не бачать, вуха не чують а серця закам'яніли?
Підніміться з колін! Відірвіться від телевізорів і щоденних справ!.. Виходьте на вулиці, площі, майдани! Візьміть владу у свої руки! Йдеться про Ваше майбутнє і майбутнє Ваших дітей. Не дайте знову себе поділити! Донесіть Правду до кожного громадянина України. Відчувши раз Свободу не дайте загнати себе назад у рабство!
Один я - порушник громадського порядку, тисяча нас - демонстрація, мільйон - ВЛАДА! Слава Україні!”
Нагадаємо, 11 липня 2006 року на знак протесту проти створення так званої антикризової коаліції львівський підприємець Степан Сивик перекрив рух транспорту у центрі міста – на проспекті Свободи. На проїжджій частині біля Музею етнографії він поставив мікроавтобус з причепом та близько двадцяти шин. Правоохоронці намагалися заштовхнути порушника громадського порядку в міліцейський автомобіль, але перехожі почали вигукувати „Ганьба” і підприємця відпустили. Степан Сивик роздавав перехожим агітки з вимогою до Президента України заборонити діяльність всіх видів Комуністичної партії на території України, розпустити парламент, призначити повторні вибори та подати у відставку.
Правоохоронці припускають, що проти Степана Сивика за таке правопорушення буде порушено кримінальну справу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ