Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Львів'янин, що розбився на гвинтокрилі, перевозив цигарки

​Слідчі припускають, що 53-річний львів’янин, який зник поблизу Яблуниці (Івано-Франківська область) та тіло якого знайшли разом з уламками вертольота, був контрабандистом. Про це повідомив сайт versii.if.ua.

Зокрема, у повідомленні сказано: "Чоловік у минулому був військовим льотчиком. Він, за словами рідних, прямував у Чернівецьку область, щоб здіснювати навчання з керування гелікоптера, повідомив каналу 402  Богдан Млиниський, керівник відділу розслідувань у сфері транспорту Івано-Франківського обласного управління поліції.

Однак вертоліт був без реєстраційного номера і до нього були прикріплені шість ящиків цигарок без акцизної марки. Дозволу на політ не було надано, тому можна припустити, що він був нелегальним.

Поруч із загиблим знайшли його закордонний паспорт.

Нагадаємо, що учора, 30 серпня, Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що поблизу с. Поляниця Яремчанської міської ради о 14 год. 40 хв. 29 серпня в лісовому масиві було виявлено розбитий приватний гелікоптер (Robinson R22 Beta), а також тіло пілота. Водночас в Управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області підтвердили, що тіло пілота ідентифіковано як зниклого напередодні львів’янина.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ