Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янин заплатить штраф за неправдивий виклик поліції

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, 19 липня близько 18.00 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від львів’янина про те, що на вулиці Богдана Хмельницького на нього напали троє чоловіків, відібрали гаманець з грошима та документи, після чого втекли.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

До розшуку та затримання нападників були задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини і невдовзі бійці батальйону поліції особливого призначення виявили на вулиці Рапопорта трьох осіб, які підпадали під орієнтування та доставили їх у Галицький відділ поліції для встановлення обставин.

Туди ж був запрошений заявник, 41-річний житель Львова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Він упізнав "нападників", з якими кілька годин тому розпивав спиртне, проте зазначив, що претензій до них немає та відмовився від написання заяви про скоєння злочину.

Правоохоронці склали на чоловіка протокол про адміністративне правопорушення за ст.183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує покарання - накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ