Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львів’янина судитимуть за розповсюдження наркотиків

У Львові судитимуть зловмисника, підозрюваного у розповсюдженні наркотиків та психотропів. Про це повідомили 27 січня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, львів’янин реалізовував «амфетамін» та «канабіс» шляхом «закладок», використовуючи мережу Інтернет. За скоєне йому загрожує покарання - до дванадцяти років позбавлення волі.

30 жовтня минулого року співробітники Залізничного відділу поліції під час відпрацювання на вулиці Залізничній виявили у чоловіка 16 поліетиленових пакетиків з речовиною, ззовні схожою на «амфетамін», які вилучили та скерували на експертне дослідження.

Окрім того, правоохоронці встановили, що 23-річний місцевий мешканець розповсюджував на території Львова наркотичні та психотропні засоби «канабіс», «амфетамін» і «тенамфетамін» шляхом «закладок», використовуючи один з телеграм-каналів у мережі Інтернет. Загалом, поліцейські виявили 12 «закладок».

25 січня слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Залізничного відділу Львівської місцевої прокуратури №2, повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині судитимуть "закладчиків".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ