Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів’янину Андрію Коптілову потрібна допомога на лікування

Родина і друзі Андрія Коптілова звертаються до всіх небайдужих людей по допомогу.

Біда у сім’ю Коптілових постукала у 2006 році. Тоді Андрію був поставлений діагноз : низькодиференційована аденокарцинома шлунку.

 

 17.02.2006 у Львові була проведена хірургічна операція по видаленню ураженої частини шлунку. Після операції Андрій був виписаний в задовільному стані на амбулаторне лікування. Ставши інвалідом  ІІ групи, продовжував вести звичайне життя – працював, виховував донечку.

 

У травні 2009 року раптово погіршився загальний стан здоров’я Андрія. Шкіра почала жовтіти, з’явилась загальна слабкість, стрімка втрата ваги, та сильні болі. Після проведених обстежень виявилось, що з’явилась нова пухлина, яка перешкоджає відтоку жовчі з печінки. Андрій  став втрачати вагу, на даний час він важить 46 кг.

 

Через друзів в Ізраїлі родичі звернулись у клініку «Rabin Medical Center - Beilinson Hospital»  www.clalit.co.il/rabin/DefaultEng.asp  Відразу прийшла відповідь : можуть і готові допомогти, чекають на Андрія.

 

За допомогою друзів, родичів, знайомих вдалося за максимально короткий термін потрапити в  дану клініку. В «Rabin Medical Center» провели повний обсяг обстежень та аналізів, позитронно-емісійну томографію, ендоскопію та інші.  Виникла необхідність  провести  життєво необхідну процедуру по виведенню  жовчі з організму.

 

Залишається невідомим час перебування Андрія в клініці, оскільки результати біопсії  покажуть шлях подальшого лікування. Коштів, зібраних і позичених родичами Андрія, звісно ж, недостатньо. Власне, в цьому полягає причина нашого звернення до Вас!

 

 Саме ви можете допомогти Андрію, для цього достатньо надіслати будь-яку суму. Все залежить тільки від Вас, не будьте байдужими,  жодка копійка не буде зайвою!

Реквізити: АБ "Укргазпромбанк", МФО 320843, ЗКПО 24262992, транзитний рахунок 2924153. Призначення платежу: Допомога на лікування Коптілова Андрія № 26205105591. Коптілов Олександр Аркадійович

Коптілов Андрій Олександрович,32 роки, м .Львів, Україна. Одружений, має донечку Софію (6 років).

 

До хвороби – активна, весела, життєрадісна , відкрита і доброзичлива до всіх людина. Любить активний відпочинок з родиною та друзями. Основне захоплення та професія пов’язані з комп’ютерними технологіями.

Люблячий батько і чоловік, всі свої сили і час присвячує сім’ї і роботі.

 

http://andriy.koptilov.org.ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ