Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Львобленерго» запевняє, що готове забезпечити світлом усі виборчі дільниці області

ВАТ „Львівобленерго” готове до забезпечення надійного електропостачання виборчих дільниць в день виборів Президента України, 17 січня 2010 року, – повідомили у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.
 

Для організації роботи по забезпеченню надійного електропостачання виборчих дільниць та термінового відновлення електропостачання у разі виникнення форс-мажорних обставин, у ВАТ „Львівобленерго” проведено додаткові огляди та необхідні ремонти електрообладнання,  тренування оперативного персоналу,  складені та затверджені графіки відповідальних чергових  по ВАТ „Львівобленерго”.

 

На час виборів, з 15 до 18 січня 2010 року, організовано цілодобове чергування оперативного та ремонтного персоналу, посилена робота центральної диспетчерської служби ВАТ „Львівобленерго”, Львівських міських електромереж та районів електромереж.

 

Забезпечена система повідомлень та передачі інформації про аварійні вимкнення виборчих дільниць в Центральну диспетчерську службу Товариства, оперативні диспетчерські служби,  відповідальним черговим ВАТ „Львівобленерго” та районним держадміністраціям.

 

На період з 20:00 год. 15.01.10р. до 20:00 год. 18.01.10р. заборонено проведення оперативних перемикань без погоджень та дозволу відповідальних чергових по ВАТ „Львівобленерго”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ