Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство  |  Культура

Львові має ще одну програму - соціально-економічного і культурного розвитку на 2011-2013 рр.

Сьогодні, 27 січня, на засідання сесії Львівської міської ради затверджено Програму соціально-економічного і культурного розвитку міста Львова на 2011-2013 роки. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Метою програми є створення умов для забезпечення сталого розвитку міста, підвищення ефективності використання його внутрішнього природно-ресурсного потенціалу, якості життя населення, розв'язання соціально-економічних проблем.

При розробці Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Львова застосовано новий підхід, який дозволить досягти чіткого зв'язку між стратегічними пріоритетами, цілями, задачами та діями, які необхідно запровадити для досягнення мети. В основному для визначення цілей та завдань Програми покладено генеральний план міста, Стратегію підвищення конкурентоспроможності міста Львова до 2015 року, Стратегію міського транспортного руху в місті Львові до 2030 року, Концепцію регенерації та реставрації історичної забудови м. Львова, галузеві міські програми.

Основні принципи Програми: всі успішні стратегії розвитку сучасного світу означають процес інтеграції; місто досягає успіхів лише тоді, коли всі проблеми розглядаються в єдиній системі координат; кожна сфера міського життя та господарства колосально впливає на інші: транспорт не означає лише рівні дороги, але також вплив викидів транспорту на центральну частину міста, а масова фізична культура є запорукою здоров'я мешканців; бюджет формується на підставі пріоритетів зазначених в програмі; муніципалітет, бізнес і мешканці працюють як одне ціле.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ