Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львову для проведення виставок бракує виставкових залів та готелів

Організатори Міжнародної стоматологічної виставки «Дентал-Україна-2006» вважають основними проблемами, пов‘язаними з проведення великих виставок у Львові – відсутність великого виставкового центру, конгрес-центру та достатньої кількості готелів. Про це «Гал-info» розповів директор фірми «ІнСпе» Олег Мацех та віце-президент «Гал-ЕКСПО» Геннадій Кройчик.
За словами Олега Мацеха, якщо раніше міжнародні стоматологічні виставки відбувалися, як базари, на яких львівські дантисти шукали якісний товар за дешевими цінами, то цьогоріч філософія виставки змінилася. «Раніше була не виставка, а базар, на якому дешево можна було придбати обладнання та матеріали для стоматологічної справи. Цьогоріч філософію змінено — зараз це повноцінна виставка, на якій медики обмінюються досвідом, бачать у роботі нові технології та матеріали, беруть участь у симпозіумі та науково-практичних конференціях, спілкуються з авторитетами у стоматологічній справі. Організація виставки приділяє увагу представницькій стороні», - сказав «Гал-info» Мацех. Водночас, за його словами, виникли і проблеми з проведенням виставки. «Якщо під час проведення попередніх виставок зали не були повністю заповнені, то тепер ми були вимушені відмовляти багатьом охочим взяти участь у виставці. Зараз дуже різко постала проблема будівництва у Львові виставкового центру на 500-700 експозиційних місць та конгрес-центру, якій міг би вмістити всіх  бажаючих», – сказав Мацех.
За словами Геннадія Кройчика, крім будівництва конгрес-центру та виставкового палацу для проведення виставок на кшталт «Міжнародний ярмарок інвестицій» та Міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна», у Львові бракує також і готелів. «Місто, на жаль, не готове до прийому гостей, всі готелі переповнені, також є проблеми з рівнем сервісу. На такі виставки з‘їжджаються досить поважні люди, які готові лишити тут серйозні гроші, але взамін потребують відповідної якості. Нещодавно була нарада в ЛОДА, і є певні плани щодо розширення і будівництва нового виставкового бізнес-центру. Поки що говорить про них не буду, тому що я людина забобонна, але як бізнесмен можу сказати, що це якраз те, що бракує місту», - сказав у коментарі «Гал-info» Кройчик. 
Нагадаємо, що сьогодні у Львові розпочалась Міжнародна стоматологічна виставка «Дентал-Україна-2006». Виставка триватиме до 4 листопада, і в ній візьмуть участь понад 100 фірм виробників та постачальників стоматологічного обладнання та матеріалів, партнерські фірми цієї галузі з Німеччини, Польщі, Росії, Словаччини, Швейцарії, Японії та України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ