Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львову не брахує фахівців для бізнесу, просто їм мало платять — Олесь Старовойт

У Львові немає недостачі в кваліфікованих спеціалістах для бізнесу, просто фахівцям мало платять — переконаний заступник голови виконавчого комітету ЛОО НСНУ Олесь Старовойт, про це він заявив 23 лютого на «круглому столі» «Бізнес і майбутня влада: шляхи співпраці на регіональному рівні».
«Якість освіти на Львівщині, особливо, що стосується підготовки фахівців для малого та середнього бізнесу, є на досить високому рівні. Однак ми бачимо, що, влаштувавшись на свою першу роботу, люди дуже часто йдуть з неї тому, що заробітна плата, яку їм пропонують, є занадто малою. Над цим, на мій погляд, повинні подумати перш за все львівські підприємці, які, намагаючись зекономити, інколи платять своїм працівникам зовсім смішні зарплати», — зазначив Олесь Старовойт.
Як переконаний заступник голови виконкому обласної організації Народного Союзу „Наша Україна”, якщо б українські підприємці охочіше вкладали свої кошти в розвиток економіки нашої країни, то внутрішніх інвестицій нам було б цілком достатньо для того, щоб не відчувати гострої необхідності у залученні інвестицій з-за кордону.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ