Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львову потрібна "інфраструктурна реанімація", - Святослав Товстига

"Львову потрібна "інфраструктурна реанімація", - засновник ГО “За якісний транспорт” Святослав Товстига про транспортний колапс у Львові.

Як зазначив в своєму аналізі Святослав, на сайті відомого на весь світ виробника навігації TomTom є  можливість в реальному часі бачити аналітику трафіку руху на дорогах. Як показало дослідження, основні транспортні артерії Львова в період 18:00-19:00 перебувають у критичному кольорі руху, більше 70 кружечків –вишневого кольору – найгіршому кольорі руху, які говорять про якісь неполадки із рухом/паралізацію руху.

TomTom

"Закликаю місто не втікати від проблеми заторів, найняти професіоналів, а не профанів, які не розбираються в транспорті, бо таке безвідповідальне ставлення керівництва міста призводить до того, що Львів перетворюється на суцільний затор.

Досить ховатись за обіцянками на кшталт впровадити е-квиток, закупівля громадського транспорту і т.д. Це є довге лікування, на яке наше місто не має часу, місту потрібна "інфраструктурна реанімація" із антикризовим менеджментом, який зможе не допусти транспортного колапсу у Львові!", - зокрема зазначив Святослав.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ