Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львову воду не відключать: водоканал за один день сплатив 3 мільйони боргу за електроенергію

Керівництво «Львівводоканалу» не допустить відключення підприємства від електроенергії і зобов’язується до кінця січня розрахуватися зі всіма боргами – про це «Гал-info» повідомила прес-секретар «Львівводоканалу» Уляна Горбата.
За її словами, 3 мільйони гривень боргу підприємство вже сплатило, і до кінця місяця оплатить другу частину.
«Підприємство не має старих боргів, а сплачує за поточно використану електроенергію. Борги накопичуються через те, що з «Львівобленерго» ми уклали угоду про щодекадну оплату, однак не можемо її дотримуватися через залежність під поступлення коштів від мешканців - послуги водоканалу львів’яни зазвичай оплачують в кінці місяця. Крім цього деякі львів’яни не оплачують послуг водоканалу місяцями чи, навіть, роками, відповідно підприємство не має коштів для розрахунку. Щоб стимулювати мешканців до оплати боргів ми запросили фахівців з «Полтававодоканалу» для індивідуального відключення від водопостачання та водовідведення», - зазначила Уляна Горбата.
Нагадаємо, вчора, 26 січня, на адресу міського голови Львова А.Садового та директора ЛМКП „Львівводоканал” М.Заплатинського повторно було скеровано факсограми про припинення електропостачання ЛМКП „Львівводоканал” 27 січня 2009 року в разі несплати рахунків відповідно до умов договору. Одночасно факсограми скеровано на адресу голови Львівської облдержадміністрації М.Кметя та старшого державного інспектора з енергетичного нагляду у Львівській області І.Лавровського. Борг ЛМКП „Львівводоканал” за спожиту електроенергію на 23 січня 2009 року становив 7 млн. 171 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ