Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ляшко їде в Луганськ на зустріч з Азаровим

Завтра лідер Радикальної партії, лідер Всенародного руху чорнобильців Олег Ляшко зустрінеться з прем’єр-міністром України Миколою Азаровим. Глава Кабміну прибуде в Луганськ для зустрічі з представниками громадських організацій чорнобильців. Олег Ляшко в ході зустрічі представлятиме Всенародний рух чорнобильців.Про це повідомила прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка.

«Зустріч з Азаровим – результат нашої кількатижневої боротьби і вимог «очної зустрічі». Ми дали ясно зрозуміти, що гратися в хованки з народом не має сенсу, бо наміри людей дуже радикальні. Забирати у людей останні копійки, та ще й гарантовані законом – це не надто вдалий спосіб економити бюджетні кошти. Це не по-людськи і антиконституційно. Хай би почали заощаджувати з себе. Впевнений, Азаров чудово це розуміє і сподіваюся, він нарешті дасть гарантії людям, що їх грабунок завершено, а всі недодані пенсії будуть компенсовані», - заявив Олег Ляшко.

Він нагадав основні вимоги чорнобильців: виплатити всі борги, виплачувати пенсії в повному обсязі, в бюджеті-2012 передбачити в повному обсязі кошти на соціальний захист громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ