Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Лясковська піде до нового прокурора Львівщини і вже співпрацює з помічниками Богатирьової

На наступному тижні відбудеться зустріч представників постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Львівської міської ради з новопризначеним прокурором Львівської області Олексієм Баганцем. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомила голова комісії, депутат ЛМР Віра Лясковська, відповідаючи на запитання кореспондента „Гал-info”.
„Ми вже знайомі з новим прокурором, знаємо його як людину рішучу, – повідомила Лясковська. – На наступному тижні ми ініціюватимемо зустріч з прокурором, на якій в першу чергу будуть обговорюватися питання резонансних земельних справ на Львівщині.”
За словами Лясковської, депутати мають намір обговорити з прокурором Львівської області Олексієм Баганцем справи виділення 15-ти земельних ділянок під АЗС на території Львова, Брюховецьких лісів та продажу близько 2 місяців тому за 240 тисяч гривень військових складів у Брюховичах, „разом із зброєю”.
Також Віра Лясковська повідомила, що комісія активно співпрацює з начальником одного з департаментів РНБО, звідки матеріали резонансних справ по Львову були скеровані у Генпрокуратуру, а відтак до прокуратури Львівської області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ