Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Личаківський районний суд повернув Андрію Шніцару його позов до Сергія Уварова

Личаківський районний суд Львова повернув депутату Винниківської міської ради Андрію Шніцару позовну заяву щодо образи його честі та гідності  до Інтернет-видання „Вголос” та колишнього міського голови Винник Сергія Уварова. Підставою повернення позову, як випливає з ухвали, стало те, що Андрій Шніцар не надіслав на вимогу суду конкретніші докази стосовно того, що Сергій Уваров образив його честь та гідність. Водночас, позивач стверджує, що в останній день терміну – 27 квітня – він таки надсилав до суду зміни до позовної заяви і має документи, які це підтверджують.
 „З погляду юридичного дії суду взагалі абсурдні і не підлягають коментарю. Я вчасно надіслав зміни до позовної заяви і маю тому підтвердження. Я не можу говорити конкретно прізвища, оскільки не маю доказів, проте хтось дуже зацікавлений в тому, аби цю справу або взагалі не розглядали, або ж її розгляд суттєво затягнувся”, – сказав „Гал-info” Андрій Шніцар. Цікавим також є те, що, за словами Андрія Шніцара, листи з суду до нього щоразу надходять в останній день судового строку.
Андрій Шніцар вже подав апеляційну заяву і найближчим часом планує подати апеляційну скаргу, у якій проситиме скасувати ухвалу Личаківського районного суду щодо повернення йому позовної заяви та притягнути суддю до відповідальності.
Нагадаємо, що на „Вголосі” 28 березня 2006 року в розділі „Хреніка” під заголовком „Уваров помітив у винниківському НСНУ голубих і бісексуалів”, зокрема було зазначено, що кандидат Андрій Шніцар „приходив на дільницю у нетверезому стані і копав ногами столи, рвав бюлетені і кричав, що „я вже недоторканний”.  Від Сергія Уварова Андрій Шніцар вимагає 1699 грн, від „Вголосу” — спростування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ