Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Личаківський районний суд встановив використання кандидатом на посаду Винниківського міського голови коштів не з виборчого фонду

Вчора, 25 березня, рішенням Личаківського районного суду Львова встановлено факт використання кандидатом на посаду міського голови Львова Олегом Матвіїшиним коштів, які не були передбачені у виборчому фонді кандидата. Про це „Гал-info” повідомив кандидат у депутати до Винниківської міської ради Богдан Бень.
Хоча згідно зі  статтею 48 ч.1 п. 9 Закону про вибори до місцевих рад, у разі виявлення встановлення судом такого порушення територіальна виборча комісія зобов’язана зняти кандидата з реєстрації, сьогодні вранці на своєму засіданні навіть не поставила це питання у порядок денний. Богдан Бень наголосив, що такі дії ТВК підпадають під кримінальний кодекс, і якщо цей факт суттєво вплине на результати голосування, то він має намір звернутися в прокуратуру.
Всього на міського голову Винник балотується сім кандидатів. Олег Матвіїшин – директор ПП „Матвол”, член СПУ, самовисуванець.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ