Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Лише половина львівських ЖЕКів зібрала у жовтні 100% плати за комунальні послуги

За результатами моніторингу, який здійснюють за роботою комунальних підприємств департаменти економічної політики та житлового господарства та інфраструктури, у жовтні найкраще працювало ЛКП «Віра» Личаківського району. Серед перших ЛКП «Айсберг» Галицького району та ЛКП «Сигнівка» Залізничного, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

В той час найгірші результати роботи показали ЛКП Шевченківського району «Тополя-406», «Янів-405», «Збоїща-408».

 

100 % коштів за житлово-комунальні послуги у жовтні зібрали 26 ЛКП з 51.

 

Нагадаємо, що під час моніторингу до уваги беруть рівень оплати мешканців за житлово-комунальні послуги, фінансово-господарський стан ЛКП (збитковість, прибутковість), заборгованість з виплати заробітної плати. Перевіряють також витоки води з водопровідних мереж, проплату за послуги аварійної служби, забезпечення своєчасного вивезення сміття, стан газонів та покіс трави, справність ліфтового господарства, санітарний стан під’їздів, освітлення під’їздів, технічний стан сходових кліток у житлових будинках, наявність графіків миття сходових кліток та інших оголошень для мешканців, стан дворових дощоприймачів та трапів, проведення толоки, кількість виявленого самовільного будівництва, невчасно виконані звернення, кількість скарг на роботу львівських підприємств.

 

Мешканці можуть самостійно контролювати роботу ЛКП. Якщо у будинку не прибирають, можна звертатись на «гарячу лінію» міського голови – 297-59-99.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ