Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Литвин? А хто такий Володимир Литвин? – Олександр Голуб

Народний депутат України, член фракції КПУ Олександр Голуб вважає банальним піаром слова екс-спікера парламенту Володимира Литвина, котрий заявив, що союз КПУ з Партією регіонів та СПУ – це обмін Компартією своєї ідеології на благополуччя депутатів.

„Ми, комуністи, нікого не зраджували, ми нічого не обмінювали і наша позиція завжди була і буде чіткою. Жодне голосування, яке суперечить нашій ідеології у Верховній Раді, ми не підтримуємо. І об’єдналися ми з „регіоналами” та соціалістами заради вирішення наболілих проблем у державі. Тому слова Володимира Литвина я розцінюю як дешевий піар”, – заявив Олександр Голуб, коментуючи слова екс-спікера парламенту.
Голуб вважає, що Литвин, говорячи і спекулюючи на популярності КПУ, хотів просто нагадати про себе. На запитання кореспондента „Гал-info”, чи подаватиме КПУ в суд позов на Володимира Литвина про захист честі та гідності, Олександр Голуб зазначив, що це для Володимира Литвина була би завелика честь. „Литвин, хто такий Литвин? А хто така Комуністична партія України?” – наголосив комуніст Голуб.
Як повідомляла „Українська правда”, Володимир Литвин, перебуваючи в Житомирі, зазначив, що не бачить опозиції в Україні. За його словами, класичною опозицією в Україні раніше була КПУ. Але він "змушений констатувати, що КПУ комуністичну ідею обміняла на власне благополуччя". Литвин також спрогнозував, що комуністична ідея і КПУ в цілому втратить свою організаційну підтримку після завершення роботи парламенту нинішньої, п'ятої каденції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ