Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Литвин не боїться Пукача

Голова Верховної Ради Володимир Литвин сподiвається, що слiдство у справi екс-керівника головного управлiння кримiнального розшуку МВС Олексiя Пукача, звинувачуваного в причетностi до вбивства журналiста Георгiя Гонгадзе, буде об"єктивним i всебiчним. Про це повідомило радіо "Свобода".

 

"Я, як i всi, зацiкавлений у тому, щоб iстину в цiй справi було встановлено. Але тiльки не "iстина пiд полiтичний момент", як це вже не раз бувало в українськiй практиці", – зазначив спікер.

 

Нагадаємо, що колишній співробітник президентської охорони Микола Мельниченко вважає, що затримання колишнього співробітника кримінальної розвідки Міністерства внутрішніх справ Олексія Пукача, обвинуваченого у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе, може вплинути на притягнення до кримінальної відповідальності голови Верховної Ради Володимира Литвина.   

 

За його словами, 23-24 липня він має намір пікетувати Генеральну прокуратуру з вимогою арешту колишнього Президента Леоніда Кучми, колишнього голови Служби безпеки України Леоніда Деркача і Литвина.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ