Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Литвин не в захваті від Податкового кодексу, але «треба рухатися»

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає, що політичні звинувачення щодо процедури прийняття Податкового кодексу - не що інше, як спроби проблему, що має економічний і соціальний характер, перетворити в політичну. Про це він повідомив на брифінгу, коментуючи заяву опозиції, що прийняття Податкового кодексу є нелегітимним, оскільки депутати голосували чужими картками.

«Голова Верховної Ради - не пастух, він не буде ходити за депутатами і дивитися, голосує він своєю карткою чи ні, для мене проблема - організувати роботу ВРУ», - підкреслив В. Литвин.

«Я підприємцям кажу, кого ви обирали ... Я був на книжковому ринку після прийняття Податкового кодексу, мені жінки говорять: ми на вас розраховували, що ж ви ... Я їм кажу, я на вас теж розраховував на виборах, але ви масово проголосували як?», - додав В. Литвин.

За його словами, він не в захваті від Податкового кодексу, але рішення прийнято, і Україні все-таки треба рухатися в правильному напрямку.

«Треба припинити взаємну гру на те, щоб сподобатися, треба дати відповідь на головне питання - як платити пенсії 14 млн пенсіонерів, і я представникам малого бізнесу говорив, що їх розумію, але давайте знайдемо компромісне рішення ваших інтересів і зобов'язань держави», - підкреслив Голова ВР.

В. Литвин також вважає, що потрібно напрацювати зміни до Податкового кодексу, і якщо він буде підписаний, оперативно їх розглянути, передає Обком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ