Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Литвин сказав, коли оголосить нову коаліцію

Спікер Володимир Литвин оголосить про створення коаліції як тільки з'явиться 226 підписів депутатів, які в неї увійдуть. Про це він сказав в інтерв’ю 5 каналу.

"Моя позиція задекларована давно і неодноразово. Я її виголошую ще раз: для мене ключове 226 підписів. Буде 226 підписів за те, що люди бажають взяти на себе відповідальність назватися коаліцією – я зроблю відповідні оголошення", - наголосив спікер.

За словами Литвина, якщо цих підписів не буде, то триватиме процес консолідації.

"Але цілком очевидно, що затягувати цей процес неможливо, бо інакше процеси будуть розвиватися від поганого до гіршого", - зазначив він.

Крім того, коментуючи зустріч з президентом Віктором Януковичем, Литвин заявив: "Йшла нормальна розмова. З боку президента було викладено бачення ситуації в країні і тих першорядних питань, які належить вирішити".

"Це така перша зустріч. Домовилися, що вона буде регулярною і президент заявив, що він готовий приходити до Верховної Ради. Сказав, що для нього проблем не існує, головне, щоб ми виходили на прийняття зрозумілих для людей рішень", - зазначив він, передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ