Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Литвин видає бажане за дійсне – головний комуніст області

Голова Львівського обласного комітету КПУ Олександр Калинюк, коментуючи слова екс-голови Верховної Ради Володимира Литвина, котрий заявив, що союз КПУ з Партією регіонів та СПУ – це обмін Компартією своєї ідеології на благополуччя депутатів, що призведе до втрати електорату, зазначає, що останній видає бажане за дійсне.

„Литвин напевне говорить з позиції свого блоку, який не пройшов у нинішній парламент. А щодо обміну ідеї, то ми ніколи її ні на що не обмінювали і ніколи її не зрікалися”, – наголосив комуніст Калинюк.
Щодо створення антикризової коаліції та перетворення її у широку коаліцію за участю „нашоукраїнців” та депутатів БЮТу, то Олександр Калинюк зазначає, що спочатку  об’єдналися комуністи, соціалісти та „регіонали”. „Всі решта просто приєднуються до нашого союзу. І зрештою, підтвердженням моїм словам є дії нашого лідера Петра Симоненка. Він, підписуючи Універсал національної єдності, не підтримав жодного пункту, який суперечить нашій ідеології. І це є підтвердженням нашої позиції”, – розповів кореспонденту „Гал-info” голова ЛОК КПУ.
Як повідомляла „Українська правда”, Володимир Литвин, перебуваючи в Житомирі, зазначив, що не бачить опозиції в Україні. За його словами, класичною опозицією в Україні раніше була КПУ. Але він "змушений констатувати, що КПУ комуністичну ідею обміняла на власне благополуччя". Литвин також спрогнозував, що комуністична ідея і КПУ в цілому втратить свою організаційну підтримку після завершення роботи парламенту нинішньої, п'ятої каденції.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ