Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Любомир Буняк досі не знайшов вільного часу, аби розпочати писати книжку про себе

Екс-міський голова Львова Любомир Буняк ще не почав писати свою автобіографічну книгу — про це він заявив у коментарі «Гал-info». Почне писати її, як тільки з’явиться вільний час. Наразі Любомир Буняк збирає деякі архівні матеріали.
Нагадаємо, екс-міський голова планує у своїй книзі розповісти, зокрема, про свої враження від перебування на посаді міського голови Львова. Загалом книга охопить події із життя екс-міського голови, починаючи з дитинства.    
Народився Любомир Буняк 10 лютого 1944 року у с. Страшевичі Старосамбірського району Львівської області. Освіта вища. 1971 року закінчив Московський інститут нафти і газу. У 1992-2001 роках був генеральним директором Державного підприємства магістральних нафтопроводів "Дружба", головою правління Державного акціонерного товариства "Магістральні нафтопроводи "Дружба". З вересня 1995 року - заслужений працівник промисловості України. З липня по вересень 1998 року - заступник голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України". З 2001 року - заступник голови правління АТ "Укртранснафта". У грудні 2001 року був нагороджений орденом "За заслуги" III ступенів. З квітня 2002 року — Львівський міський голова.
27 вересня 2005 року на сесії Львівської міськради було прийнято рішення про дострокову відставку Любомира Буняка з посади міського голови, підтримане на сесії 70-ма депутатськими голосами. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ