Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Любомира Буняка не хвилює, чому протест прокурора про скасування ухвали сесії ЛМР про дострокове припитання його повноважень як міського голови не розгядають

Любомиру Буняку не відомо і не цікаво, чому на сесії Львівської міської ради 16 березня не розглядали протест прокурора Львова про скасування ухвали сесії ЛМР про дострокове припинення його повноважень як міського голови, — повідомив «Гал-info» колишній міський голова Львова.
«Це вже не моя проблема, а проблема міських депутатів і прокурора. Нехай не розглядають, нехай ігнорують закони, це лише в черговий раз доводить, що для депутатів міської ради закони не писані. Нехай усі знають, який бардак і хаос твориться в Ратуші», — заявив Любомир Буняк.
Як повідомляв раніше в.о. міського голови Львова, протест прокурова про скасування ухвали ЛМР від 29 грудня про дострокове припитання повноважень міського голови Любомира Буняка він направив на розгляд депутатських комісій. Відповідно до закону львівська міська рада має розглянути протест протягом 10 днів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ