Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Людмила Козак може стати першим заступником голови Львівської облради

Наступна сесія Львівської обласної ради відбудеться 9 квітня. Таке рішення сьогодні ухвалила президія ЛОР.
На сесії розглядатимуть в основному питання, що стосуються агропромислового комплексу. Зокрема йтиметься про використання невпорядкованих паїв, насінництво, обладнання, регламентування вирубки лісів.
Підніматимуть і питання стабілізації соціально-економічного розвитку. Зокрема начальник головного фінансового управління ЛОДА звітуватиме про виконання обласного бюджету за 2008 рік, а про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку за 2008 рік і програму стабілізації соціально-економічного розвитку області на 2009 рік доповідатиме голова ЛОДА Микола Кміть.
В порядку денному також стоїть обрання першого заступника голови львівської облради. Однак чи обиратимуть його вже на цьому сесійному засіданні, наразі не відомо. За словами голови ЛОР Мирослава Сеника, наразі посада першого заступника голови облради не затверджена Кабміном, тож під неї неможливо виділити фінансування. Якщо до 9 квітня така посада буде затверджена, питання розглядатимуть під час сесії. За словами голови ЛОР, на посаду першого заступника голови пропонуватиметься нинішній заступник голови ЛОР Людмила Козак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ