Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Люди Гриценка готують програму, як рятувати Львів і область

Учора, 30 березня, у Львові відбулось засідання робочої групи зі створення політичної сили партії "Громадянська позиція" у Львівській області. Окрім організаційних питань, було обговорено напрями діяльності партії. Обов’язковою умовою при визначенні цих напрямів є наявність відповідального, який добровільно зобов’язується його втілювати. Про це повідомили організатори.

 

Визначені напрямки діяльності ляжуть в основу майбутньої регіональної програми обласної та міської організацій. Зокрема, визначено такі напрями: 1.ЖКГ та підприємництво – відповідальний Т. Дяків; 2.Процедури надання адміністративних послуг юридичним та фізичним особам, розвиток інститутів місцевої демократії  – О. Сорочкін; 3.Робота з дошкільними та шкільними навчальними закладами – Н. Федечко; 4.Робота правоохоронних органів – М. Шваліковський; 5.Транспортні питання – І.Паславський.

 

Якщо серед партійців є бажаючі очолити інші напрями або долучитись до створених прохання звертатись в офіс "Громадянської позиції": пр.Шевченка 12/4, тел.261-30-80, 261-65-30, 067-67-247-40.

 

Відповідно до напрямів будуть створені робочі/експертні групи. Таким чином всі члени організації будуть мати можливість долучитися до розбудови патрії та її діяльності.

 

Учасники засідання прийняли рішення, що відповідальні за напрямки повинні до наступного засідання підготувати програму (по кожному окремому напрямку) та план заходів на найближчі 3 місяці.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ