Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Люди від землі не мають часу на кризи та епідемії – депутат Володимир Кожан

Депутат Львівської облради Володимир Кожан привітав мешканців Львівщини з Днем працівника сільського господарства

 

«До цього свята відношення має кожен з нас, адже, якою б суттєвою не була урбанізація, село завжди було, є і залишиться оберегом нашої самобутності та духовності, осередком, де зберігаються і відтворюються народні звичаї й традиції, джерелом любові до землі, вмінням плекати її, отримувати  плоди.

 

Люди від землі – особливі, позбавлені зайвого пафосу та чванства, вони не мають часу і можливості зважати кризи й епідемії, не є політиканами, бо земля чекати не любить,  вони ті, яких ми називаємо просто - трударями. І не даремно! Від раннього світанку і пізнього вечора вони невтомно, але дбайливо працюють, щоби на нашому столі завжди було «Святеє Святих» – запашний духмяний хліб.

 

День працівників сільського господарства, який ми відзначатимемо у неділю,  свято не лише селян, але й тих, хто намагається організувати роботу на селі, хто дбає про рідну землю та клопочеться над тим, щоб отримати добрий урожай, тим самим підвищуючи наш з Вами добробут.

 

І хоч на селі, більше шанують релігійні празники, проте, переконаний, що це професійне свято є потрібним, адже воно ще раз дає привід замислитися над політикою держави щодо сільського господарства, підштовхує до того, щоби хоч  раз у рік подякувати тим, завдяки кому щодня маємо, як кажуть у народі, хліб і до хліба!

 

Дорогі краяни! Від щирого серця вітаю усіх, а особливо тих, хто трудиться на селі, та тих хто має відношення до сільськогосподарської галузі, із наступаючим професійним святом! Нехай Господь Бог благословить Вас та Вашу працю, дає Вам сили і здоров’я, нехай земля тішить Вас своїми щедрими плодами!

 

З повагою Володимир Кожан, депутат Львівської обласної ради»

 

Довідка:

 

День працівників сільського господарства відзначається щорічно у третю неділю листопада

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ