Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Люди Яценюка проведуть на Львівщині фестиваль для осіб з особливими потребами

1 серпня на Львівщині за ініціативи обласного осередку «Фронту змін» стартує масштабний благочинний «Фестиваль творчості осіб з особливими потребами: мистецтво від серця», – повідомила прес-служба Львівської обласної організації Ініціативи Арсенія Яценюка «Фронт змін».
 

Серед людей з особливими потребами є надзвичайно багато талановитих людей, митців, що заслуговують на увагу суспільства, проте з тих чи інших причин їхні твори не можуть бути побаченими та не можуть отримати визнання. Тому обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Фронт змін» спільно з Клубом Підприємців Львівської області ініціює проведення масштабної благочинної акції.

 

Фестиваль триватиме протягом серпня і завершиться виставкою робіт 30 серпня у Сокалі і 10-11 жовтня у Львові.

 

«Проблема взаємовідносин людей з особливими потребами складна та багатогранна і, як правило, з’являється тільки в соціальному аспекті, - розповів голова ЛОО ВГО «Фронт змін» Степан Кубів. - Проведення «Фестивалю творчості…» сприятиме загальнокультурному розгляду цієї проблеми, допомагаючи нам побачити талановитих художників, скульпторів, інших творців мистецтва, а не тільки об’єкт соціальної допомоги – інвалідів. Такий підхід допоможе людям з особливими потребами ефективніше інтегруватися у суспільство та знайти у ньому своє вагоме місце».

 

«Завдяки фестивалю ми, представники бізнесу, сприяємо інтеграції інвалідів у суспільство через популяризацію їхніх талантів, прагнемо сформувати толерантне відношення інших до людей з особливими потребами», - зазначив координатор Клубу Підприємців Львівської області Андрій Якимів.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ