Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

МАФи, які захищають депутати, впіймали на нічному продажу алкоголю – І. Кулинич

Сьогодні, 1 березня, на розгляд сесії міської ради виносили проект ухвали «Про внесення змін до ухвал міської ради від 18.12.2008 №2311 (зі змінами) та від 15.12.2011 №1012», яким передбачається продовження терміну дії дозволів на здійснення діяльності певним МАФам. Однак, депутати запропонували доповнити проект ухвали ще деякими адресами. Розгляд питання перенесено, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначає директор департаменту економічної політики Ірина Кулинич, за адресами, які пропонують додати до ухвали, неодноразово фіксувались порушення продажу алкоголю вночі.

«Ухвалою пропонується долучити до перспективної схеми розміщення малих архітектурних форм ще деякі об’єкти. Відповідний проект ухвали опрацьовувався на комісії, департаментом містобудування, районними адміністраціями і по конкретних об’єктах проводилися зустрічі з мешканцями», - зазначила Ірина Кулинич.

«Якщо ми будемо зараз з в голосу це все змінювати, то добра не буде. Зараз ви пропонуєте усі ці кіоски, де продають алкоголь, включити у проект ухвали? Це споювання дітей», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Розгляд проекту ухвали перенесли.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ