Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максимов вважає, що на Львівщині пропрацював недаремно

«За весь період, що я пробув на посаді начальника УМВС України у Львівській області, переконаний, що львівська міліція зробила суттєві кроки до покращення результатів роботи, а найголовніше – до покращення іміджу і авторитету міліції і на Львівщині, і в Україні загалом», – про це вчора, 24 січня, під час представлення Львівщині нового начальника УМВСУ повідомив генерал-лейтенант міліції Віталій Максимов.
 
Екс-начальник обласного УМВС переконаний, що «Львівська міліція під час виборчої кампанії 2006 року виконувала свої безпосередні функції, які поставлені перед нею завданням закону України про міліцію. Водночас вона не втручалась в політичні дебати і, як підсумок цієї роботи, ми не отримали жодної скарги як від одних політичних сил, так і від інших. Разом з тим, десь близько ста працівників міліції стали депутатами різних рівнів місцевого самоврядування».
«За цей рік, шість місяців і два дні було дуже багато позитивного, однак разом з тим є і проблеми, які я залишаю Михайлу Цимбалюку. Я переконаний, що той колектив, та команда, яка сформувалась за цих півтора року, спроможна виконувати ті завдання, які ставляться керівництвом МВС України», – зазначив Віталій Максимов.
«Звичайно ж, відбудуть деякі кадрові зміни. Водночас зрозумілим є й те, що новий керівник львівської міліції на деякі проблеми дивиться по-іншому. Однак я переконаний, що найголовнішим побажанням для нового начальника буде те, щоб не було суттєвих кадрових змін, оскільки та команда, яка є сьогодні, може працювати і надалі», – додав генерал-лейтенант міліції.
На завершення генерал-лейтенант Віталій Максимов побажав всім працівникам львівської міліції успіхів, висловив слова вдячності до Перта Олійника, до обласної ради за ту матеріальну і моральну підтримку, за те невтручання в кадрову політику, яке було протягом цих півтора року. Також він подякував всім присутнім за розуміння його вимог і водночас попросив вибачення за те, що, можливо, не все було так, як хотілося, однак все, що робилося, робилося для блага львівської міліції і львівської громади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ