Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Максимович прозвітує про виконання бюджету Львова за 9 місяців 2006-го, а Одуха поінформує про готовність господарки до зими

Під час чергового пленарного засідання Львівської міськради, що відбудеться у четвер, 2 листопада, перед депутатами Львівської міської ради з інформацією про виконання бюджету міста Львова, зокрема міського та районних бюджетів за 9 місяців 2006 року, а також про внесення змін у міський та районні бюджети м. Львова на 2006 рік виступить заступник міського голови з фінансових питань Любов Максимович.
 Перший заступник міського голови Микола Одуха поінформує про підготовку міського господарства до осінньо-зимового періоду, а заступник міського голови з питань гуманітарної політики Василь Косів поінформує про використання коштів на проведення заходів з нагоди 750-річчя міста Львова.
Управління транспорту і зв’язку прозвітує про збір коштів за паркування, а відділ торгівлі – про ринковий збір.
Начальник управління комунального майна Микола Винничук доповість про порядок приватизації об’єктів комунальної власності.
Також під час засідання заплановано розглянути низку інших питань. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міськради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ