Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мальтійська служба допомоги зібрала 40 тисяч гривень на подарунки для дітей-сиріт Львова та області

40 тисяч гривень зібрала Мальтійська служба допомоги у ході десятої акції до Дня святого Миколая на подарунки для дітей-сиріт Львова та області – про це „Гал-іnfo” повідомив директор Мальтійської служби допомоги у Львові Олексій Лобурко.

 За його словами, понад 35 приватних підприємців перерахували гроші на подарунки для дітей. Цього року „мальтійці” збираються зібрати до 100 тисяч гривень. Ці гроші витратять на покращення умов проживання в інтернатах та на подарунки.
„Цього року ми вже отримали понад 1 500 листів, в яких діти просять іграшки, солодощі, книжки, CD-плеєри, - зазначив Олексій Лобурко. – Також вони просять про здоров’я сестрички або братика”. Львів’яни раді допомогти дітям і навіть підбирають подарунки за просьбами, які діти висловлюють у своїх листах.
Подарунки отримають понад 4 500 дітей з 35 інтернатів Львова та області. Допоможуть роздати подарунки представники 20 громадських організацій, зокрема Студентського братства „Львівської політехніки”, „Пласту”, „Діти Христа” та інших.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ