Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Мальтійці після шоу „Malta Song for Europe 2007” не відпускали Руслану із сцени

У суботу, 3 лютого, Руслана заспівала на шоу "Malta Song for Europe 2007" – про це «Гал-info» повідомили у прес-службі співачки.
 Протягом шоу глядачі мали можливість відправляти смс-повідомлення на підтримку виконавця, який на їхню думку має взяти участь у «Євробаченні-2007». За результатами підрахунків голосів обраницею мальтійців та міжнародних експертів стала співачка Olivia Lewis, яка і представлятиме свою країну на «Євробаченні» у Фінляндії.
Руслана виступила на Malta Song for Europe” у якості почесного гостя. Super dance шоу від української співачки, а також виступ відомого мальтійського виконавця Fabrizio Faniello, який вже двічі представляв свою країну на конкурсі Євробачання, у 2001-му та 2006 роках, стали родзинкою свята. Дві з половиною тисячі чоловік, які прийшли на шоу, довго не хотіли відпускати українську гостю. Більш того, Руслану впізнавали на вулицях, що здивувало навіть саму співачку.
До слова, цьогорічне шоу „Malta Song For Europe” підтримало акцію «Change For Life», ініційовану з метою пропаганди здорового способу життя.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ