Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Марія Матіос отримала відповідь від глави МВС

Письменниця Марія Матіос повідомила Радіо Свобода про те, що сьогодні отримала відповідь від міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова щодо перевірок, які здійснювалися у відповідь на звернення народного депутата від КПУ Петра Цибенка.

Лист надійшов поштою. У ньому, зокрема, міністр повідомляє, що правоохоронні органи діяли згідно з матеріалами, надісланими Генеральною прокуратурою. Могильов зазначає, що «на ім’я Генпрокурора Пшонки В.П., за підписом голови Ради Організації ветеранів України, народного депутат України Цибенка П.С. з вимогою організувати перевірку і прийняти рішення згідно із законодавством стосовно «ганебних порівнянь обеліску на могилі Невідомого солдата Меморіального комплексу «Парк Вічної Слави» у м. Києві та з інших питань у книзі М. Матіос «Вирвані сторінки з біографії».

Також міністр внутрішніх справ повідомляє Марії Матіос, що «як з’ясувалося, автор книги проживає у м. Києві, у зв’язку з чим подальша перевірка здійснювалася ГУ МВС України у Києві. Усі зібрані в ході перевірки звернення народного депутата України матеріали направлені до прокуратури Печерського району міста Києва, оскільки встановлені факти не потребують реагування та втручання органів внутрішніх справ».

Лист датований 21 січня 2011 року за номером М-136ОП і підписаний Могильовим.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ