Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Маркіян Мальський повідомив про кроки вирішення надзвичайної ситуації в Новояворівську і Новому Роздолі

"Маємо необхідний план дій відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України від 06 листопада 2019 р. № 1040-р "Питання забезпечення сталого проходження опалювального періоду 2019/20 року в мм. Новояворівську і Новому Роздолі Львівської області", - зазначив голова Львівської ОДА Маркіян Мальський.

Як зазначив Мальський, цьому рішенню передував ряд кроків, з часу старту моєї роботи у Львівській обласній державній адміністрації у липні цього року.

Чималу підтримку надавали й забезпечують досі: працівники відомств, громадських експертів, депутатів та засобів масової інформації. Також ЛОДА неодноразово зверталась до Уряду та Президента щодо сприяння у вирішенні ситуації з недопущення зриву опалювального сезону в містах Новояворівськ та Новий Розділ.

Нагадаємо, надзвичайну ситуацію техногенного характеру визнано під час позачергового засідання обласної комісії з питань ТБ НС 8 листопада. Раніше, згідно з процедурами, передбаченого законодавством, комісією повідомлялось про ситуацію відповідні органи та приймались рішення спрямовані на запобігання техногенній катастрофі, в тому числі виділялись кошти для запуску.

Серед іншого Прем‘єр-міністром надані доручення:

Головному управлінню Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області спільно з департаментом з питань цивільного захисту облдержадміністрації доручено підготувати відповідний пакет документів та подати його в Державну службу України з надзвичайних ситуації.

Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів – невідкладно розглянути можливість зміни управителя, який неналежно виконує покладені на нього завдання з управління переданими активами.

Головному управлінню Національної поліції у Львівській області доручено забезпечити цілодобову охорону переданих ПП «Гарант Ененрго М» активів ТзОВ НВП «Енергія-Новояворівськ» та ТзОВ «Енергія-Новий Розділ».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ