Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маршрут-фантом: у Львові досі не вирішили ситуацію з перевезенням мешканців

Сьогодні, 5 червня, на постійній комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності ЛМР розглянули звернення від громадської організації “Львівський гак” щодо проблеми з маршрутом №39, який досі не може налагодити нормальний графік курсування.
Фото Олена Ляхович

Маршрут №39, який обслуговує ТзОВ “Фіакр-Львів” прямує з вул. Грінченка до Авторинку на вул. Богданівській через Личаківську. Як розповіла представниця ГО “Львівський гак” проблема графіку руху щоразу перекладається з місяця на місяць, адже звернулись з проханням ще у жовтні 2020 року. 

“З восьми одиниць, які вказані в паспорті цього маршруту, на маршрут виїжджає в кращому випадку три одиниці”, - зазначила мешканка.

Як прокоментував керівник управління транспорту Орест Олеськів: “Зараз цей маршрут є збитковим, тому як альтернатива розпрацьовано короткий маршрут, який буде довозити мешканців до центру міста. Зараз концепт відправлений перевізнику, щоб отримати згоду на впровадження цього маршруту. Поки відповіді не отримано”. 

Засновник ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига запропонував скорегувати маршрут від Пасічної через кривчицьку дорогу до Автостанції №2, та зробити пересадковий квиток, де буде написано номера автобусів на які можна пересісти. 

“Через те, що не було жодної комунікації з приводу цього питання кілька тижнів, це призвело до того, що його в черговий раз винесли на комісію, бо управління транспорту нічого коректного і розумного запропонувати не може. Сьогодні знову ж таки питання перенесли до наступного понеділка, але вже дали чітке завдання для Ореста Олеськіва”, - повідомив у коментарі журналісту Гал-інфо Святослав Товстига. 

Керівнику управління транспорту ЛМР встановили термін 7 днів, протягом якого він має повідомити про заявника та надати голові транспортної комісії Ігорю Зінкевичу інформацію про можливі варіанти вирішення цієї ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ